Dieselaggegraat huren Groningen

Heeft u een dieselaggegraat nodig in Groningen? Venema Verhuur heeft verschillende soorten aggregraten te huur. Of u nu een particulier bent of een bedrijf heeft, wij zoegen ervoor dat u het juiste soort aggegraat heeft voor uw klus. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1965, dus inmidfdels hebben we genoeg ervaring om daarvoor te zorgen. Venema Verhuur is gevestigd in Hoogezand, maar maakt u zich geen zorgen, wij regelen het transport van uw gehuurde dieselaggegraat met onze eigen chauffeurs en professionele transportmiddelen.

Het huren van een dieselaggegraat in Groningen

In heel Groningen verzorgen wij het verhuur en het transport daarvan van dieselaggegraten. Waarvoor u ook een dieselaggegraat nodig hebt, we hebben de juiste voor u. We kunnen zelfs op locatie bekijken welke de beste keuze is. De eventuele installatie van de dieselaggegraat verzorgen wij met alle plezier voor u. Met onze 24-uursservice staat Venema Verhuur dag en nacht klaar, mocht u problemen krijgen met de dieselaggegraat. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat u tevreden zult zijn over het huren van de dieselaggegraat bij ons.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over het huren van een dieselaggegraat in Groningen, neemt u dan eens contact op met Venema Verhuur. Ons telefoonnummer is 0598 – 392007. Ook kunt u ons mailen via info@venemaverhuur.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op onze vestiging aan de Zwedenweg 1 in Hoogezand, Groningen. Doordeweeks zijn we open van 7:00 tot 17:00, op zaterdag maken we graag eerst een afspraak. We helpen u graag!

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.