Dieselaggegraat huren Groningen

Heeft u een dieselaggegraat nodig in Groningen? Venema Verhuur heeft verschillende soorten aggregraten te huur. Of u nu een particulier bent of een bedrijf heeft, wij zoegen ervoor dat u het juiste soort aggegraat heeft voor uw klus. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1965, dus inmidfdels hebben we genoeg ervaring om daarvoor te zorgen. Venema Verhuur is gevestigd in Hoogezand, maar maakt u zich geen zorgen, wij regelen het transport van uw gehuurde dieselaggegraat met onze eigen chauffeurs en professionele transportmiddelen.

Het huren van een dieselaggegraat in Groningen

In heel Groningen verzorgen wij het verhuur en het transport daarvan van dieselaggegraten. Waarvoor u ook een dieselaggegraat nodig hebt, we hebben de juiste voor u. We kunnen zelfs op locatie bekijken welke de beste keuze is. De eventuele installatie van de dieselaggegraat verzorgen wij met alle plezier voor u. Met onze 24-uursservice staat Venema Verhuur dag en nacht klaar, mocht u problemen krijgen met de dieselaggegraat. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat u tevreden zult zijn over het huren van de dieselaggegraat bij ons.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over het huren van een dieselaggegraat in Groningen, neemt u dan eens contact op met Venema Verhuur. Ons telefoonnummer is 0598 – 392007. Ook kunt u ons mailen via info@venemaverhuur.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op onze vestiging aan de Zwedenweg 1 in Hoogezand, Groningen. Doordeweeks zijn we open van 7:00 tot 17:00, op zaterdag maken we graag eerst een afspraak. We helpen u graag!

Venema verhuur voordelen op een rij:

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: