Diesel heater huren Groningen

Een diesel heater huren in Groningen is een goede optie wanneer in de koude maanden van het jaar op locatie gewerkt moet worden. Wanneer u op een plek aan de slag moet waar geen verwarming te vinden is, dan kan het verwarmen van de ruimte met behulp van een diesel heater een goede optie zijn. Een goede partner om dit te verzorgen is Venema Verhuur. Wij kunnen het juiste apparaat leveren om de plek van uw wens te verwarmen. Daarbij wordt ook nagedacht over bijvoorbeeld de veiligheid.

De juiste diesel heater huren in Groningen

Een diesel heater huren in Groningen kan in vele vormen. Wat vooral belangrijk is, is dat de heater niet groter is dan nodig. De capaciteit die nodig is hangt bijvoorbeeld af van de inhoud van de ruimte die op deze manier verwarmd moet worden. Wij kunnen u daarbij helpen. Dat doen wij aan de hand van de vele ervaring die wij hierin hebben opgedaan. Wij kunnen daardoor advies uitbrengen over het soort heater dat hier het meest geschikt voor is. Dit geldt ook op andere vlakken die bij het gebruik van de heater komen kijken.

Contact voor advies

Wanneer u vragen heeft over het huren van een diesel heater in Groningen, dan zijn wij beschikbaar om deze te beantwoorden. U kunt ons dan bijvoorbeeld bellen. Ons nummer is 0598-392007. U krijgt dan direct iemand aan de lijn waar u uw vragen bij kwijt kunt. Ook kunt u natuurlijk een e-mail sturen. Dit kan naar info@venemaverhuur.nl. Ook hier komen wij dan zo snel als mogelijk op terug met de juiste antwoorden. Aan de hand van dit advies kunt u een goede keuze maken.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.