Container huren Friesland

Wilt u een container huren in Friesland? Dan kunt u goed terecht bij Venema Verhuur. Wij verhuren de meest uiteenlopende zaken, van transportmiddelen tot machines. U kunt bij ons ook een container huren in Friesland. Wij hebben een breed assortiment containers in de meest uiteenlopende formaten, waardoor u bij ons altijd een passende container kunt huren in Friesland, geschikt voor ieder doeleinde.

Een goede container huren in Friesland

U kunt bij ons altijd een geschikte container huren in Friesland. Wij bieden u een diversiteit aan mogelijkheden en staan altijd voor u klaar wanneer u zich wilt laten informeren bij het maken van een keuze. U kunt bij ons een container huren in Friesland waarvan de kwaliteit een absolute garantie is. Wij staan niet alleen voor de optimale kwaliteit van al onze verhuuropties, maar ook voor de aantrekkelijke tarieven waartegen wij u van dienst zijn. U kunt tegen een mooie prijs een goede container huren in Friesland en wij zorgen uiteraard voor het nodige transport. Wij bieden u dan ook een zeer complete dienstverlening waar u altijd op kunt rekenen.

Contact Venema verhuur

Een container huren in Friesland is bij Venema Verhuur bijzonder eenvoudig. U kunt de zaken gewoon online regelen en de rest aan ons overlaten. Wilt u een container huren in Friesland, maar wilt u zich eerst goed laten inlichten over onze mogelijkheden of u laten adviseren bij het maken van uw keuze voor een bepaalde container? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0598-392007 of door te mailen naar info@venemaverhuur.nl.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.