Compressor verhuur
Snelle levering en uitgebreide service
Compressor verhuur
Breed scala aan modellen
Previous slide
Next slide

Compressor verhuur

Met de compressor verhuur van Venema Verhuur hoeft u nooit te investeren in een dure compressor. Vaak heeft u dit apparaat immers maar één of enkele keren nodig! In ons assortiment vindt u een breed scala aan compressoren. Het maakt dat u bij vrijwel iedere klus een passend model vindt. Voor welke klus bent u op zoek naar een kwalitatief goede compressor? De compressor kan onder meer worden ingezet bij het spuiten van verf op grote wanden, bij het reinigen van een groot oppervlak met een hogedrukreiniger, of bij het oppompen van een groot aantal ballen tijdens een sporttoernooi. Indien gewenst kan Venema Verhuur de compressor bij u langsbrengen! Het is slechts een onderdeel van de uitgebreide service van onze compressor verhuur.

Compressor 447
Venema onderhoud

Waar moet je op letten bij de compressor verhuur?

De belangrijkste factor op basis waarvan de verschillende compressoren van onze compressor verhuur met elkaar vergeleken kunnen worden, is de druk die het apparaat genereert. De gegenereerde druk moet aansluiten bij de klus die u met het apparaat uit wilt voeren. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, wanneer u twijfelt over het meest geschikt model voor uw werkzaamheden. Een ander aspect om rekening mee te houden is de brandstof waarop de compressor werkt en de inhoud van de brandstoftank. Het is vervelend als deze regelmatig moet worden bijgevuld tijdens uw klussen.

Soorten compressor verhuur

In het assortiment van onze compressor verhuur vindt u een groot aantal modellen compressoren. Kies uit compressoren met ieder een eigen maximale druk, compressoren met en zonder klauwkoppeling en modellen met en zonder ingebouwde nakoeler. Zoals eerder beschreven werd, is het van uw klus afhankelijk welk model compressor het meest geschikt voor u is. De compressoren zijn voorzien van een praktisch en stevig onderstel, waarmee u het apparaat heel eenvoudig verplaatst. U kunt de compressor voor een dag huren, maar ook voor een langere periode. Handig, wanneer u meerdere woningen moet verven met een verfspuit op perslucht!

Compressor XAHS 186

Compressor verhuur van het merk Atlas Copco

Venema Verhuur werkt binnen haar compressor verhuur samen met Atlas Copco. Dit gerenommeerde merk uit Scandinavië staat garant voor een zeer hoge kwaliteit. Het maakt de apparaten van Atlas Copco betrouwbaar en robuust. Er is niets vervelender dan haperende apparatuur, wanneer u bezig bent met het uitvoeren van werkzaamheden. Ook voorzien wij de compressoren op periodieke basis van uitgebreid onderhoud. Voordat we de compressor aan u meegeven, zullen we deze altijd controleren. Zo weet u zeker, dat het apparaat naar behoren werkt als u deze bij onze compressor verhuur ophaalt.

Snelle levering en afhalen op locatie

Heeft u een geschikt model gevonden binnen onze compressor verhuur? We kunnen de compressor bij u af laten leveren door onze eigen chauffeurs. Doordat wij met eigen chauffeurs werken, kunnen we bij het leveren van uw compressor rekening houden met specifieke wensen. U kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om de compressor zelf bij ons op te halen. Zoals reeds beschreven werd, staan de compressoren op een handig onderstel. Dit maakt het vervoeren hiervan heel eenvoudig! Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om ondersteuning te bieden bij het gebruik van de compressor.

Venema service
Compressor soorten

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen onze compressor verhuur? Of wilt u persoonlijk advies over het model compressor die het beste past bij uw klus? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We staan voor u klaar, om u op weg te helpen! Ook kunt u ons telefonisch benaderen om direct een compressor te huren. Op onze website vindt u een compleet overzicht van de compressoren die wij binnen onze compressor verhuur aanbieden. Voor welk model kiest u?

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: