Compressor verhuur Friesland

Zoekt u naar een ervaren compressor verhuur in Friesland? Dan bent u zeker van harte welkom bij Venema Verhuur. Wij kunnen u niet alleen uitstekend van dienst zijn met compressor verhuur in Friesland, maar bieden u ook een keur aan andere verhuurproducten. Hierbij valt onder meer te denken aan brandstofopslag, persluchtdrogers, hekken, verwarming en verlichting, aggregaten, bouwgereedschappen en containers. Op het gebied van compressor verhuur in Friesland bieden wij u diverse mogelijkheden.

Uw professionele compressor verhuur in Friesland

Wanneer u bij ons komt voor compressor verhuur in Friesland, dan staan wij voor u klaar met een zeer complete dienstverlening. Zo kunnen wij u vrijblijvend adviseren en informeren alvorens u al dan niet kiest voor compressor verhuur in Friesland. Wij denken graag met u mee en bieden u de beste oplossingen. Uiteraard zorgen wij voor het transport van de gehuurde producten en bieden wij een 24-uurs service in geval van defecten. Uiteraard bieden wij u een ruime keuze wanneer het gaat om compressor verhuur in Friesland. U kunt de compressor catalogus online bekijken.

Onze compressor verhuur in Friesland is persoonlijk

Venema Verhuur is uw betrouwbare partner op het gebied van compressor verhuur in Friesland. Wij zetten ons graag in om het u gemakkelijk te maken. Hierbij houden wij van een persoonlijke aanpak, zodat de communicatielijnen kort en helder blijven. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten als u gebruik maakt van onze compressor verhuur in Friesland. Wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar info@venemaverhuur.nl of bel naar 0598-392007. Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons vinden aan de Zwedenweg 1 in Hoogezand.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.