Kennisbank

Compressor huren of kopen?

Venema Verhuur raadt een compressor huren aan bij mensen die het apparaat gedurende een korte periode nodig verwachten te hebben. Een compressor huren is bijvoorbeeld interessant voor het gebruik van een verfspuit om grote wanden in een korte tijd te kunnen verven. Ook voor het oppompen van diverse banden of ballen kan het huren van een compressor interessant zijn. Gebruikt u de compressor wekelijks bij uw werkzaamheden? In dat geval is een compressor kopen vaak de meest interessante optie.

Diverse mogelijkheden bij een compressor huren

Een compressor huren bij Venema Verhuur verzekert u van een breed scala aan mogelijkheden. Het verschil zit hierbij onder meer in de luchtdruk die de compressor kan genereren. Afhankelijk van de apparaten die u hierop aan wilt sluiten, kunt u hier een passende compressor bij zoeken. Het voordeel van een compressor huren is dat u kunt variëren tussen apparaten met een verschillende luchtdruk. De ene keer heeft u een model met een hoge maximale luchtdruk nodig, terwijl in andere situaties een kleiner model volstaat.

De specialisten van Venema Verhuur adviseren u graag over het type compressor wat het beste aansluit bij de klussen die u uit wenst te voeren. Compressoren die Venema Verhuur te huur aanbiedt worden geproduceerd door Atlas Copco. Dit is een zeer betrouwbare partij op het gebied van compressoren en andere bouwapparatuur. Zelf een apparaat van Atlas Copco kopen vergt een flinke investering.

Compressor huren
Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: