Compressor huren Friesland

Bij veel bouwwerkzaamheden wordt gebruik gemaakt van een compressor. Deze wordt vooral gebruikt voor het aandrijven van pneumatisch gereedschap. Wanneer u een klus heeft en u heeft daarbij een compressor nodig dan kunt u een compressor huren in Friesland bij Venema Verhuur. Wij hebben verschillende compressoren beschikbaar voor de verhuur in diverse categorieën. Wanneer u aangeeft voor welke apparaten u de compressor wilt gebruiken kunnen wij u adviseren welk type het meest geschikt is.

Een compressor huren in Friesland snel geregeld

Bent u aan het werk en raakt uw compressor defect? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer door kunnen werken. Zeker als u een aangenomen klus aan het doen bent is het belangrijk de overeengekomen planning en opleveringsdatum te halen. U kunt in zo’n geval een compressor huren in Friesland bij Venema Verhuur in Hoogezand. U kunt de compressor zelf ophalen maar wij kunnen deze ook bij u bezorgen en gelijk gebruiksinstructies geven indien nodig. Bovendien is ons bedrijf 24 uur per dag bereikbaar mocht er zich een storing voordoen met een bij ons gehuurd apparaat.

Voordelige verhuur van compressors en andere apparaten

U kunt bij ons terecht voor de huur van verschillende typen compressors maar ook voor tal van andere apparaten. In de catalogus op de website kunt u een overzicht vinden van de apparaten die wij voor verhuur kunnen aanbieden. Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0598 – 39 20 07. U kunt ook een e-mail sturen naar info@venemaverhuur.nl of gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.