Compressor huren Delfzijl

Op zoek naar een compressor? Stop met zoeken. Je hebt deze naar alle waarschijnlijkheid gevonden. Bij Venema Verhuur hebben we verschillende formaten. Voor grote of kleine klussen, er is altijd een bijpassende compressor te vinden. Een die perfect de omstandigheden aankan waarvoor jij hem huurt.

Beste compressoren voor Delfzijl en omgeving

Bij Venema Verhuur kun je rekenen op de beste compressoren. Compressoren die ideaal zijn voor de soms zware omstandigheden waarin ze moeten verkeren. Mocht er zich onverhoopt toch een probleem met de compressor voordoen, dan wordt dat euvel snel verholpen. Er staat namelijk 24 uur en 7 dagen een team klaar dat ervoor zorgt dat het probleem niet uit de hand loopt. Ook eigen compressoren kunnen vliegensvlug vervangen worden en kleine reparaties zijn zo gedaan, dankzij het eigen transportbedrijf. De chauffeurs kunnen binnen een wip en zucht vervangende compressoren brengen, zodat je klus geen vertraging oploopt. Wij hebben een vrachtwagen en een autobus tot hun beschikking. Zelfs een autokraan ontbreekt niet voor de zware machines. Stress is er dus niet meer bij. Deskundig advies is ook iets waar Venema Verhuur bekend om staat. Op onze website kun je rustig kijken naar de compressoren die verhuurd worden of de vele andere specialistische machines die het bedrijf rijk is. Venema Verhuur levert diensten in heel Groningen.

Meer informatie
Wil je passend advies, meer informatie of heb je een specifieke vraag over een compressor? Dan kun je telefonisch of via de website contact opnemen. Wil je dat er contact met jou opgenomen wordt, dan kun je het formulier invullen.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.