Brandblussers huren Groningen

Venema Verhuur is een aanbieder van verschillende soorten brandblussers. Bij ons hoeft u geen brandblusser te kopen, maar kunt u brandblussers huren in Groningen en de omgeving hiervan. Ideaal, wanneer u de brandblussers maar een korte tijd nodig heeft! Het gebruik van een brandblusser kan wenselijk zijn bij evenementen in Groningen, bij bouwwerkzaamheden, enzovoorts. Met een brandblusser kan een beginnende brand vaak nog relatief eenvoudig gedoofd worden, waardoor een ernstige brandschade en gevaarlijke situaties voorkomen kunnen worden. In dit artikel vertellen we u meer over de mogelijkheden van brandblussers huren in Groningen bij Venema Verhuur.

Brandblussers huren in Groningen: de mogelijkheden

Bij Venema Verhuur kunt u drie verschillende soorten brandblussers huren in Groningen. U kunt bij ons kiezen tussen een schuimbrandblusser, een poederbrandblusser en een CO2-brandblusser. De poederblusser is het breedst inzetbaar, in vergelijking met de andere twee brandblussers. Dit type blusser kan zowel voor A- en B-branden, net zoals de schuimbrandblusser, worden ingezet, als voor een C-brand. Een nadeel aan de poederbrandblusser ten opzichte van de schuimblusser is echter, dat de kans op nevenschade groter is. Binnen panden wordt daarom vaak voor een schuimbrandblusser gekozen.

Voorlichting over verschillende brandblussers huren in Groningen

Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende brandblussers van Venema Verhuur? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers staan voor u klaar, om u van passend advies te voorzien over de mogelijkheden die u heeft. Ook kunnen we u per situatie uitleggen, welk type brandblusser hier het meest geschikt voor is. Wanneer mogen wij u persoonlijk adviseren over onze mogelijkheden?

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.