Brandblusser huren

Een brand is een ingrijpende gebeurtenis die u natuurlijk liever niet meemaakt. Maar het is wel belangrijk om na te denken over brandpreventie. Dit geldt niet alleen voor bestaande panden maar ook voor woningen of bedrijfspanden die in aanbouw zijn of waar een renovatie wordt uitgevoerd. Een brandblusser huren kan dan een oplossing zijn. Hiermee kunt u een beginnende brand vaak snel blussen om erger te voorkomen. Bij Venema Verhuur kunt u terecht voor het huren van poeder- of schuimblussers. Een combinatie hiervan is uiteraard ook mogelijk. Zorg dat de brandblussers op een centraal punt worden opgesteld zodat ze gemakkelijk bereikbaar zijn.

Een brandblusser huren kan veel narigheid voorkomen

Bij bepaalde werkzaamheden zoals lassen en solderen is er een verhoogde kans op brand. Ook al bent u nog zo voorzichtig, de kans dat vonken ineens tot een brandje leiden is er altijd. Wanneer u een beginnende brand zelf snel kunt blussen voorkomt dit vaak veel ellende. Als u de brandweer moet bellen of emmers water moet gaan vullen om te blussen dan is de schade vaak vele malen groter. Een brandblusser huren is daarom een heel verstandig besluit. U kunt kiezen uit verschillende modellen en u kunt de blussers voor een variabele periode huren.

Regel nu eenvoudig de huur van een brandblusser

U kunt de huur van een brandblusser of ander apparaat direct bij ons regelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0598 – 39 20 07. U kunt ons ook een bericht sturen via het contactformulier op de website of via ons e-mailadres info@venemaverhuur.nl.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.