Brandblusser huren Friesland

U kunt een brandblusser huren in Friesland bij Venema Verhuur. Ons familiebedrijf biedt u een veelzijdig assortiment aan verhuurartikelen, en binnen dit aanbod zijn ook brandblussers te vinden. In sommige gevallen is het wenselijk om een brandblusser te huren in Friesland in plaats van dat deze wordt aangekocht. Dit komt bijvoorbeeld voor wanneer u tijdelijk op een bepaalde locatie moet werken waar geen brandblusser aanwezig is. Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld. Wanneer u, om welke reden ook, een brandblusser wilt huren in Friesland, dan staan wij graag voor u klaar.

Uw brandblusser huren in Friesland via Venema Verhuur

Venema Verhuur verhuurt tal van artikelen, van kleine tot grote apparaten, gereedschappen en machines. Hierbij valt te denken aan onder meer hijsmiddelen, generators, verwarmingen, bouwgereedschappen en compressors. Ook als u een brandblusser wilt huren in Friesland kunt u uitstekend bij ons terecht. Het is vanzelfsprekend dat u zeker wilt zijn van de hoogwaardige kwaliteit en de optimale betrouwbaarheid wanneer u besluit om een brandblusser te huren in Friesland. Wij kunnen u deze garantie altijd bieden. Wij zorgen voortdurend voor goed onderhoud en voeren met regelmaat controles uit, zodat u altijd kunt rekenen op de betrouwbaarheid en de juiste werking wanneer u een brandblusser wilt huren in Friesland.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden tot verhuur? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen als u een brandblusser wilt huren in Friesland, of interesse hebt in één van onze andere verhuurartikelen. Bel dan naar 0598-392007 of stuur een mail naar info@venemaverhuur.nl.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.