Bouwverlichting huren

Wanneer u binnenkort aan een verbouwing van uw woning begint, kan het huren van bouwverlichting interessant zijn. Zo kunt u ook later op de dag door blijven werken, zonder dat u het gereedschap en de materialen nauwelijks meer ziet. Het is erg gevaarlijk om door te blijven werken zonder verlichting, wanneer het duister invalt. Venema Verhuur maakt bouwverlichting huren voor een verbouwing in huis of werkzaamheden rondom uw woning heel eenvoudig. Reserveer de bouwverlichting ruim voor u aan de werkzaamheden begint, zodat u ervan verzekerd bent dat deze nog beschikbaar is.

Verschillende soorten bouwverlichting huren

Bij Venema Verhuur kunt u verschillende soorten bouwverlichting huren. Wij bieden u onder meer bouwverlichting voor in huis en bouwverlichting voor buiten uw woning aan. De verlichting voor in huis komt goed van pas, wanneer u bijvoorbeeld in de avond nog een muur wilt schilderen. Doordat deze bouwlamp voor de verlichting binnen ruimtes op een statief staat, kunt u deze eenvoudig op de juiste hoogte instellen. Dat geldt overigens ook voor de bouwverlichting voor buiten. De bouwverlichting voor buiten werkt in combinatie met een aggregaat.

Direct bouwverlichting huren bij Venema Verhuur

Wilt u meer weten over bouwverlichting huren via Venema Verhuur? Kijk eens in onze catalogus! Hier vindt u de verschillende soorten bouwlampen, die wij te huur aanbieden. Zo weet u precies wat u van het product mag verwachten. Neem vrijblijvend contact met ons op, als u een offerte aan wilt vragen voor de huur van een van onze producten.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.