Bouwverlichting huren Groningen

Wanneer u binnenkort aan bouwwerkzaamheden binnen of rondom uw woning begint, is een goede voorbereiding essentieel. Zorg bijvoorbeeld dat de benodigde materialen ruim voor de werkzaamheden besteld zijn, dat u over het juiste gereedschap beschikt om aan de slag te kunnen gaan, enzovoorts. Ook niet onbelangrijk is de verlichting tijdens de bouwklussen! Met name in de herfst en winter kunnen de dagen erg kort zijn, waardoor bouwverlichting goed van pas komt. Bouwverlichting huren in Groningen en omgeving doet u bij Venema Verhuur. Wij bieden u een breed scala aan soorten bouwverlichting aan.

Passende bouwverlichting huren in Groningen

Het is afhankelijk van de plek waarvoor u de bouwverlichting wilt huren in Groningen, welke type bouwlampen het meest geschikt zijn. Kiest bijvoorbeeld voor een staande bouwlamp, een bouwlamp voor op de grond, een bouwlamp om op te hangen, enzovoorts. De diversiteit aan mogelijkheden maakt dat we u altijd een passend type bouwverlichting aan kunnen bieden. Bovenal zijn deze lampen van een bijzonder hoge kwaliteit, zodat de kans op het uitvallen van de lampen minimaal is. Wel zo’n fijne gedachte, als u lange dagen op de bouwplaats wilt kunnen maken. Voor welk type bouwverlichting kiest u?

Advies over geschikte bouwverlichting huren in Groningen

Bent u benieuwd welk type bouwverlichting het beste aansluit op de ruimtes die u wilt kunnen verlichting? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden hiervan door te spreken. Wij helpen u graag bij het vinden van geschikte bouwverlichting en andere apparatuur voor uw bouwwerkzaamheden. Door apparaten te huren hoeft u deze niet te kopen, wat u veel geld kan besparen. Vaak heeft u een hulpmiddel als bouwverlichting maar tijdelijk nodig.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.