Bouwmateriaal huren Groningen

Bent u aan een bouwproject bezig en heeft u gereedschap nodig dat u zelf niet bezit? Venema Verhuur helpt u verder. Of u nu in de tuin bezig bent en een trilplaat nodig heeft voor de nieuwe bestrating, een betonmolen, grondboor of een hogedrukreiniger, of voor een groter project een aggregaat, materiaalcontainer of ruimtedroger zoekt, bij Venema vindt u het. Organiseert u een evenement? Wij leveren benodigdheden van dranghek tot toiletunit en van terrasverwarmer tot kantoorcontainer. Compressoren, hijsmaterieel, aggregaten; neemt u gerust eens een kijkje in onze catalogus. En staat het bouwmateriaal dat u zoekt daar onverhoopt niet in? Neem dan even contact op en we kijken hoe we u toch kunnen helpen.

Bij Venema gaat bouwmateriaal huren in Groningen van een leien dakje

Weet u niet hoe u grotere apparaten vanuit onze vestiging in Hoogezand op uw locatie elders in Groningen krijgt? Geen punt bij Venema. Wij bezorgen het gehuurde materiaal en halen het ook weer bij u op, als u dat wenst. Eventueel helpen onze deskundige chauffeurs ook bij het installeren. En als er een probleem is met het materiaal, neemt u gewoon contact op met onze servicelijn, die dag en nacht bereikbaar is. Kunnen we het euvel niet telefonisch oplossen, dan gaan we op zoek naar een andere mogelijkheid zoals het verstrekken van een vervangend apparaat.

Contact ons gerust voor het huren van bouwmateriaal Groningen

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of specifiek over het bouwmateriaal huren? Wilt u weten of wij een bepaald materiaal kunnen leveren? Neemt u dan vooral contact met ons op. E-mailen naar info@venemaverhuur.nl kan, of bellen naar 0598 – 392007. Of vult u het formulier in op onze contactpagina, dan hoort u snel van ons.

Venema verhuur voordelen op een rij:

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: