Bouwmateriaal huren Groningen

Bent u aan een bouwproject bezig en heeft u gereedschap nodig dat u zelf niet bezit? Venema Verhuur helpt u verder. Of u nu in de tuin bezig bent en een trilplaat nodig heeft voor de nieuwe bestrating, een betonmolen, grondboor of een hogedrukreiniger, of voor een groter project een aggregaat, materiaalcontainer of ruimtedroger zoekt, bij Venema vindt u het. Organiseert u een evenement? Wij leveren benodigdheden van dranghek tot toiletunit en van terrasverwarmer tot kantoorcontainer. Compressoren, hijsmaterieel, aggregaten; neemt u gerust eens een kijkje in onze catalogus. En staat het bouwmateriaal dat u zoekt daar onverhoopt niet in? Neem dan even contact op en we kijken hoe we u toch kunnen helpen.

Bij Venema gaat bouwmateriaal huren in Groningen van een leien dakje

Weet u niet hoe u grotere apparaten vanuit onze vestiging in Hoogezand op uw locatie elders in Groningen krijgt? Geen punt bij Venema. Wij bezorgen het gehuurde materiaal en halen het ook weer bij u op, als u dat wenst. Eventueel helpen onze deskundige chauffeurs ook bij het installeren. En als er een probleem is met het materiaal, neemt u gewoon contact op met onze servicelijn, die dag en nacht bereikbaar is. Kunnen we het euvel niet telefonisch oplossen, dan gaan we op zoek naar een andere mogelijkheid zoals het verstrekken van een vervangend apparaat.

Contact ons gerust voor het huren van bouwmateriaal Groningen

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of specifiek over het bouwmateriaal huren? Wilt u weten of wij een bepaald materiaal kunnen leveren? Neemt u dan vooral contact met ons op. E-mailen naar info@venemaverhuur.nl kan, of bellen naar 0598 – 392007. Of vult u het formulier in op onze contactpagina, dan hoort u snel van ons.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.