Bouwmachines huren Stadskanaal

Venema Verhuur is hét bedrijf voor de huur van bouwmachines en bouwmaterialen in Noordoost-Nederland. Ons veelomvattende assortiment beslaat onder andere de categorieën stroom- en brandstofvoorziening, bouwmaterieel, kachels en drogers, pompen, hijsmaterieel en toiletten en containers. Dus of u nu bouwhekken nodig hebt of een sloophamer, een aardekabel of een luchtslang, een jerrycan of een aanhangwagen, een verlengkabel of een lichtmast met aggregaat; u vindt het bij Venema Verhuur. En vindt u onverhoopt toch niet wat u nodig hebt in onze catalogus, neem dan gerust contact met ons op en wij zoeken met u naar een oplossing. Want bij Venema staat de klant centraal.

Bouwmachines huren in Stadskanaal? Bij Venema vanzelfsprekend

Niet al onze apparatuur is natuurlijk even gemakkelijk te verplaatsen. Wij hebben dan ook een transportservice om de gehuurde materialen op uw locatie te bezorgen en na gebruik weer op te halen, als u zelf de middelen niet heeft om deze te vervoeren. Of het nu naar Delfzijl of naar Stadskanaal moet. Maar onze service gaat nog verder. Loopt u tijdens het gebruik van een van onze bouwmachines tegen problemen aan? Dan kunt u dag en nacht terecht bij onze servicelijn. Kunnen we het probleem telefonisch niet oplossen, dan zoeken we naar andere mogelijkheden, zoals het leveren van vervangende apparatuur. Zo kunt u zo snel mogelijk weer verder.

Meer informatie nodig over bouwmachines huren?

Wilt u meer weten over onze bouwmaterialen en -machines? Of wilt u meer informatie over de services die wij bieden? Stelt u ons gerust uw vragen per e-mail via info@venemaverhuur.nl of per telefoon op nummer 0598 – 392007, of via het formulier op onze contactpagina.

Venema verhuur voordelen op een rij:

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: