Bouwmachines huren Haren

Heeft u een bouwmachine of bouwmateriaal nodig? Of organiseert u een evenement en heeft u behoefte aan dranghekken, toiletunits, terrasverwarmers, mobiele stroomvoorziening of een kantoorcontainer? Via ons kunt u eenvoudig bouwmachines huren. Grondverzetmaterieel, pompen, compressoren, kachels en drogers, maar ook hijsmaterieel, kabels en slangen behoren tot ons uitgebreide assortiment. Staat de apparatuur die u zoekt niet in onze catalogus? Vraag ons gerust u te vertellen wat er mogelijk is. Want de wensen van de klant staan bij ons voorop; met de servicegerichtheid van ons familiebedrijf zijn we immers groot geworden.

Venema Verhuur voor bouwmachines huren in Haren

Voor uw bouwproject in Haren kunt u kleinere apparatuur waarschijnlijk zelf wel ophalen bij ons bedrijf in Hoogezand. Met een kantoorcontainer of aggregaat wordt dit misschien lastiger. Daarom bieden wij onze transportservice aan. Met onze servicebus of vrachtwagen met laadkraan kunnen we groter materieel bezorgen en weer ophalen. Ook tijdens het gebruik van onze bouwmachines en -materialen kunt u op ons rekenen; voor problemen zijn wij dag en nacht telefonisch bereikbaar op onze servicelijn. Wij helpen u zo snel mogelijk verder, zodat u zo min mogelijk kostbare tijd kwijt bent. Of het nu gaat om advies per telefoon of het leveren van een vervangende machine.

Venema Verhuur helpt u verder

Wilt u een van onze bouwmachines huren? Of heeft u nog vragen over onze bouwmaterialen en -machines, of over onze dienstverlening? Neemt u dan vooral contact met ons op. Dan kan door een e-mail te sturen aan info@venemaverhuur.nl of te bellen naar 0598 – 392007, of via het formulier op onze contactpagina.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.