Bouwmachines huren Groningen

Een klus staat of valt vaak door het gebruik van het juiste gereedschap. Wanneer u niet over de noodzakelijke materialen of machines beschikt, kunnen werkzaamheden minder goed uitpakken dan u had verwacht of in het slechtste geval lukt het helemaal niet om de klus tot een goed einde te brengen. Goed gereedschap is dan ook onontbeerlijk, maar helaas vaak ook duur. Bij Venema Verhuur kunt u daarom terecht voor het huren van diverse bouwgereedschappen.

Betonmolens, bouwdrogers en andere specialistische apparatuur

Bij ons kunt u een zeer breed scala aan gereedschappen vinden, waarmee u elke klus naar tevredenheid kunt afronden. Bouwmachines huren Groningen doet u daarom bij Venema Verhuur. Wij bieden bijvoorbeeld betonmolens en bouwdrogers aan, maar ook betontrilnaalden of silo’s. Wij zijn bovendien dag en nacht bereikbaar voor het verhelpen van storingen en andere problemen, zodat uw klus niet onnodig vertraging oploopt. Heeft u zelf geen gelegenheid om de bouwmachines die u wilt huren op te halen? Ook dat is geen punt, wij leveren ze graag bij u af.

Breed assortiment

Ons assortiment van bouwgereedschap is zeer breed. Mocht het apparaat dat u zoekt toch niet beschikbaar zijn, dan bedenken we graag samen met u een alternatief. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Of wilt u graag dat wij bij u langskomen om de situatie te bekijken en u advies te geven? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0598 – 392007 of stuur een mail naar info@venemaverhuur.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.