Bouwmachines huren Delfzijl

Stel, u bent uw tuin aan het herinrichten. U wilt de nieuwe bestrating aantrillen, maar hoe komt u aan een trilplaat? Of u wilt uw boot renoveren en hebt daar een aggregaat voor nodig. U hoeft niet verder te zoeken; bij Venema Verhuur hebben wij een ruim assortiment aan bouwmachines en -materialen. Van aardekabels en afvoerslangen tot lichtmasten en compressoren, van harpsluitingen en takels tot ruimtedrogers en aanhangwagens. Bij Venema Verhuur vindt u het. Wij maken bouwmachines huren makkelijk. En staat de apparatuur die u nodig heeft niet in onze uitgebreide catalogus? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen voor een oplossing.

Bouwmachines huren in Delfzijl doet u bij Venema

Venema Verhuur is gevestigd in Hoogezand. Kleinere machines en materialen kunt u bij ons ophalen, maar met grotere apparatuur is dat natuurlijk niet altijd mogelijk. Daarom hebben wij een transportservice, waarmee het gehuurde materiaal op de door u gewenste tijd en plaats wordt bezorgd, en na de klus weer opgehaald. Natuurlijk ook in Delfzijl. Treedt er tijdens het gebruik een probleem op met de gehuurde artikelen, dan kunt u vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week, contact opnemen met onze servicelijn. Of het nu gaat om telefonisch advies over de bediening of het afleveren van een vervangend apparaat, wij staan voor u klaar.

Aarzel niet om uw vragen te stellen

Heeft u vragen over onze bouwmachines? Wilt u weten welk apparaat voor uw klus het meest geschikt is? Of wilt u meer weten over onze service? Wij beantwoorden uw vragen graag. Per e-mail op het adres info@venemaverhuur.nl of telefonisch op nummer 0598 – 392007. Of u kunt uw gegevens invullen op het formulier op de pagina Contact.

Venema verhuur voordelen op een rij:

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: