Bouwlampen huren Groningen

Er zijn verschillende redenen, die maken dat bouwlampen huren in Groningen een verstandige keuze voor u kan zijn. Door bouwlampen te huren maakt u de kans op ongelukken bijvoorbeeld aanzienlijk kleiner! Het kom regelmatig voor dat mensen in donkere ruimtes, zoals een kelder of garage, aan het klussen gaan. Daarbij zijn de dagen in de herfst en winter relatief kort, waardoor men vaak gedeeltelijk in het donker klust. De kans dat u tijdens het klussen struikelt of bijvoorbeeld op een verkeerde plek in de muur boort, is hierdoor groot. Door bouwlampen te huren maakt u de kans op fouten en ongelukken minimaal.

Mogelijkheden bij bouwlampen huren in Groningen

Bouwlampen huren in Groningen doet u heel eenvoudig bij Venema Verhuur! Wij bieden verschillende soorten bouwlampen aan, die goed van pas komen bij het uiteenlopende bouwwerkzaamheden. Kies bijvoorbeeld voor een bouwlamp op een simpel statief, om een compacte ruimte te kunnen verlichten. Ook kunt u voor een complete lichtmast met aggregaat kiezen! Deze oplossing is geschikt voor het verlichten van grotere werkplaatsen. Ook voor het verlichten van bijvoorbeeld een evenemententerrein kan dit type bouwlamp van pas komen.

Meer informatie over bouwlampen huren in Groningen

Neem vrijblijvend contact op met Venema Verhuur, wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden om bouwlampen te huren in Groningen. Wij stellen graag een offerte voor u op, om u een beeld te geven van de kosten voor het huren van bouwlampen. Vaak blijkt bouwlampen huren veel voordeliger te zijn, dan de investering in uw eigen lampen. Voornamelijk door het feit dat bouwlampen vaak maar tijdelijk gebruikt worden.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.