Bouwdroger Groningen

Wanneer er op een bepaald perceel gebouwd moet worden dan is het belangrijk dat de ondergrond goed droog is. Dit voorkomt ten eerste dat het vocht later in vloeren en muren trekt. En ten tweede zorgt u er op deze manier voor dat de grond minder snel zal verzakken wanneer het water op een later tijdstip alsnog verdampt of wordt afgevoerd. Een bouwdroger Groningen kan in zo’n geval uitkomst bieden. De meeste aannemersbedrijven hebben dergelijke apparatuur niet zelf in hun bezit. U kunt een bouwdroger dan ook prima huren bij Venema Verhuur.

Huur direct online een bouwdroger Groningen

Wanneer u een bouwdroger Groningen nodig heeft kunt u deze direct via de website reserveren. U geeft dan aan per wanneer u het apparaat wilt huren en voor welke periode. U kunt tevens aangeven of er voortransport van het door u gehuurde apparaat moet worden gezorgd. Venema Verhuur regelt dit graag voor u en haalt het apparaat na afloop van de huurperiode ook weer op indien gewenst. Heeft u advies nodig over de bediening of het gebruik van een bouwdroger dan kunnen wij u dit uiteraard altijd geven. Mocht u daarnaast nog andere apparaten nodig hebben voor uw project dan kunt u in de catalogus kijken of het door u gewenste apparaat kan worden geleverd.

Wij staan voor u klaar als u bouwapparaten nodig heeft

Voor ieder bouwproject zijn weer andere apparaten nodig. U heeft via onze website de keuze uit een zeer groot assortiment. Als het door u benodigde apparaat niet beschikbaar is, neemt u dan gerust contact met ons op, wellicht kunnen wij een oplossing bieden. Venema Verhuur is bereikbaar via telefoonnummer 0598 – 39 18 62. U kunt ons ook per mail om advies of een offerte vragen. Stuur uw bericht dan naar info@venemaverhuur.nl.

 

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.