Bouwdroger Drenthe

U kunt een bouwdroger in Drenthe huren wanneer u deze slechts tijdelijk nodig heeft. Het komt voor dat u tijdens het uitvoeren van een project materieel nodig heeft dat u normaal gesproken eigenlijk niet gebruikt. Het is dan in veel gevallen een voordeligere optie om te kiezen voor huren. Wanneer u een bouwdroger in Drenthe wilt huren, dan doet u dit gemakkelijk en voordelig bij Venema Verhuur. U kunt bij ons terecht voor het huren van de meest uiteenlopende zaken voor uw projecten.

Eenvoudig een bouwdroger in Drenthe huren

Een bouwdroger huren in Drenthe is nergens eenvoudiger. U kunt heel gemakkelijk de artikelen huren die u nodig heeft, of het nu gaat om een bouwdroger, een compressor, een aggregaat, een hogedrukreiniger of bouwgereedschappen. Wij hebben veel zaken voor u klaarstaan voor wanneer u het nodig heeft. U kunt een bouwdroger in Drenthe laten bezorgen op de bouwplaats en wij kunnen deze ook weer ophalen. U geniet dan ook van een zeer complete en goed verzorgde service wanneer u besluit om uw benodigdheden bij ons te huren. U kunt online een lijst bekijken waarop alle zaken staan aangegeven die wij voor de verhuur beschikbaar stellen. Uiteraard staan wij garant voor de uitstekende kwaliteit van alle verhuuropties.

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen. Bel naar 0598 – 39 20 07 of mail naar info@venemaverhuur.nl. Wij informeren en adviseren u graag. Uiteraard kunnen wij u ook alles vertellen over onze scherpe huurprijzen, ook voor het huren van een bouwdroger in Drenthe.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.