Betonmolen huren Groningen

Wanneer u een grote verbouwingsklus heeft waarbij ook beton moet worden gestort, dan is het natuurlijk het handigst wanneer u voor deze klus een betonmolen kunt huren. Zo kunt u het benodigde cement ter plekke mengen en direct storten. Dit werkt het meest efficiënt en zo kunt u de klus zo snel en goed mogelijk afronden. Wilt u een betonmolen huren Groningen  of omgeving dan bent u aan het juiste adres bij Venema Verhuur. Wij verhuren naast een breed scala aan gereedschappen ook professionele betonmolens aan zowel zakelijke als particuliere klanten.

Vertrouw op onze kennis en jarenlange ervaring bij het huren van een betonmolen

Venema verhuur heeft jarenlange ervaring in de verhuur van de meest uiteenlopende technische apparatuur voor iedere bouwklus. Betonmolens horen daar vanzelfsprekend ook bij. Dus wilt u een betonmolen huren Groningen omdat u een garage gaat bouwen naast uw huis of een ingrijpende interne renovatie heeft gepland, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u de juiste apparatuur kunnen verhuren. Wij adviseren u uiteraard graag over het juiste gebruik van de betonmolen zodat u hiervan optimaal gebruik kunt maken. En natuurlijk staan wij u bij als tijdens de verhuurperiode een storing optreedt om deze zo snel mogelijk te verhelpen zodat u snel weer verder kunt met uw werkzaamheden.

Regel de huur van een betonmolen vandaag nog

Start de verbouwing van uw woning binnenkort, regel dan vandaag nog de huur van een betonmolen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 0598392007. Reageert u liever via de website, vul dan het contactformulier in waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om de afspraken te maken en te bevestigen.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.