De beste generator verhuur

Venema Verhuur is een servicegerecht bedrijf waar u terecht kunt voor onder meer generator verhuur. Op onze website kunt u onze verhuur catalogus bekijken en zien welke machines en materialen wij verhuren. Onze jarenlange ervaring en kennis maakt ons een betrouwbare leverancier voor generator verhuur. Naast generatoren verhuren we aggregaten, bouwgereedschappen, compressoren, brandblussers, containers, hijsmiddelen, hogedrukreinigers, ruimtedrogers, toiletunits, persluchtdrogers, transportmiddelen, trilplaten, verwarmingen en verlichting. Staat de gewenste machine of materiaal hier niet tussen? Neem contact met ons op. Mogelijk dat u deze alsnog bij ons kunt huren.

Kiezen voor Venema generator verhuur

Wij staan voor u klaar om vrijblijvend deskundig advies te geven. Service is naast een persoonlijke aanpak één van onze kenmerken. Daarom worden de producten die u wilt huren altijd door ons naar u getransporteerd. Bij defecten kunt u altijd een beroep doen op onze 24-uurs service. Uiteraard kunt u ook zelf besluiten om een machine of materiaal op te halen. Mocht dat echter niet lukken, dan helpen onze chauffeurs u graag met het transporteren van de gewenste machines en materialen.

Contact opnemen

Voor al uw vraagstukken streven we naar de beste oplossing. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0598 – 392007 of te mailen naar info@venemaverhuur.nl. Wij komen desgewenst ook graag bij langs om deskundig advies te geven. Uit ervaring blijft dat we, door langs te komen bij uw werkplaats, een passender advies kunnen geven. Door het contactformulier op onze website in te vullen kunt u eveneens contact met ons opnemen. U kunt bijvoorbeeld aangeven of u een offerte wilt ontvangen voor generator verhuur.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.