Aggregaten huren

Voor het huren van een aggregaat gaat u naar Venema Verhuur. Venema Verhuur is uw specialist in hoogwaardige machines en materialen, en zit sinds 1965 in het vak. Wij verhuren onder andere aggregaten, zowel voor kleine als grote projecten. Onze verhuur is beschikbaar voor particulieren en bedrijven. Uiteraard kunnen onze specialisten u adviseren over het type aggregaat dat u nodig heeft voor uw project.

Een aggregaat huren doet u bij Venema Verhuur

Een aggregaat biedt de perfecte oplossing als u op een locatie aan het werk bent waar u geen stroom heeft. Wij verhuren verschillende soorten aggregaten in verschillende formaten en met verschillende vermogens. Vooral het vermogen is belangrijk, de aggregaat die u gaat huren moet natuurlijk wel optimaal blijven draaien tijdens het project. In onze catalogus vindt u al onze aggregaten met duidelijke specificaties erbij. Binnen ons brede assortiment vindt u geheid de aggregaat voor uw project!

Als u een aggregaat gaat huren kan u die zelf ophalen, maar wij kunnen deze ook bij u afleveren. Mochten er tijdens gebruik complicaties optreden, dan zijn we u snel van dienst. Venema Verhuur heeft een 24-uursservice waar u altijd terecht kunt.

Meer informatie over het huren van een aggregaat

Wilt u meer informatie over onze aggregaten, de huurprijzen of heeft u een andere vraag? Of wilt u advies inwinnen over welk product u nodig heeft? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers. Dit kan via het contactformulier op onze website, maar wij zijn ook telefonisch bereikbaar.

Venema verhuur voordelen op een rij:

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: