Aggregaat verhuur
Snelle levering en uitgebreide service
Aggregaat verhuur
Breed scala aan modellen
Previous slide
Next slide

Aggregaat verhuur

Voorkom een stroomstoring door te kiezen voor onze aggregaat verhuur. Het huren van een aggregaat is onder meer interessant bij grote evenementen, of bijvoorbeeld tijdens bouwwerkzaamheden op locaties zonder stroomvoorziening. Venema Verhuur biedt u verschillende mogelijkheden binnen onze aggregaat verhuur. Eén ding hebben deze modellen met elkaar gemeen: ze zijn van een zeer hoge kwaliteit. Zo bent u ervan verzekerd dat het aggregaat naar behoren werkt, wanneer u deze gebruikt. De diversiteit aan modellen maakt daarbij, dat we u altijd een passend aggregaat aan kunnen bieden. Ondervindt u toch een probleem met uw aggregaat? In dat geval kunt u altijd, 24 uur per dag, op onze hulp rekenen.

Aggregaat huren
Venema onderhoud

Waarop moet je letten bij de aggregaat verhuur?

Het maken van een keuze bij het afnemen van een apparaat binnen onze aggregaat verhuur kan best lastig zijn. Welk type brandstof gebruikt een aggregaat? Wat is het vermogen wat een bepaald model aggregaat levert? Is dit voldoende voor hetgeen waarvoor u het aggregaat wilt gebruiken? De meeste modellen werken op basis van diesel. De ruime brandstoftank in onze aggregaten voorkomt dat u deze al snel weer bij moet vullen. Venema Verhuur voorziet u graag van advies, op basis van de klussen die u met het aggregaat uit wilt voeren. Voor grote evenementen bieden we lichtmasten, welke al zijn uitgevoerd met een eigen aggregaat. Zo heeft u direct voldoende stroom om de verlichting werkend te kunnen houden tijdens uw evenement.

Soorten aggregaat verhuur

Op onze website vindt u een compleet overzicht van de diverse aggregaten die Venema Verhuur u kan bieden. Zoals reeds beschreven zit het verschil hierbij in het vermogen van het aggregaat, de inhoud van de brandstoftank, het verbruik en de geleverde stroom (gemeten in Ampère). Het is van de klus die u uitvoert afhankelijk, welk model uit onze aggregaat verhuur hier het meest geschikt voor is. Enerzijds wilt u voldoende vermogen hebben. Anderzijds is het overbodig om een te krachtig aggregaat te huren. Welk soort aggregaat past het beste bij u?

Atlas Copco

Aggregaat verhuur van het merk Atlas Copco

Venema Verhuur biedt u in haar aggregaat verhuur modellen van Atlas Copco. Dit is een zeer gerenommeerd merk binnen deze industrie, welke u verzekert van een hoge kwaliteit. Door de apparaten van periodiek onderhoud te voorzien kunnen we u een goede werking hiervan garanderen. Mocht u onverhoopt toch tegen problemen aanlopen bij de modellen uit onze aggregaat verhuur, dan staan we 24 uur per dag voor u klaar. Groot voordeel aan de apparaten van Atlas Copco is dat deze in sterk uiteenlopende modellen worden aangeboden. Zo vindt u bij iedere klus een passend aggregaat!

Snelle levering en afhalen op locatie

Wij beschikken over onze eigen transportmiddelen, waarmee we een aggregaat heel snel naar de plek van bestemming kunnen vervoeren. Een gemiddeld aggregaat heeft een dermate groot gewicht, dat het vaak lastig is om deze zelf op te halen en op de juiste plek te plaatsen. Venema Verhuur doet dit graag voor u! Doordat we met eigen chauffeurs werken, weten zij precies wat uw verwachtingen en wensen zijn. Het voorkomt teleurstellingen bij de levering van uw aggregaat. U kunt er vanzelfsprekend ook voor kiezen om uw apparaat zelf op te halen bij onze aggregaat verhuur.

Venema service

Neem contact op met Venema Verhuur

Wilt u meer weten over de dienstverlening van onze aggregaat verhuur? Bent u op zoek naar persoonlijk advies over het type aggregaat, wat het beste bij de klus past waarvoor u deze wilt gaan gebruiken? Neem eens contact met ons op! Wij staan voor u klaar om u van passende oplossing te voorzien, wanneer u verzekerd wilt zijn van stroom. Hierbij maakt het niet uit of het om bouwwerkzaamheden gaat, of bijvoorbeeld om een evenement. Ook wanneer u direct een aggregaat wilt huren, staan we u graag te woord. Op basis van uw wensen stellen we een passende offerte voor u op.

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: