Aggregaat verhuur Groningen

Voor het uitvoeren van bouwprojecten komt de stroom die een aggregaat u levert goed van pas. Denk bijvoorbeeld aan de benodigde stroom voor het gebruik van verschillende elektrische gereedschappen. Deze stroom heeft u niet standaard op een bouwplaats tot uw beschikking. Kies voor aggregaat verhuur in Groningen bij Venema Verhuur, om ook op de werkplaats voldoende stroom te hebben. Niet alleen op een bouwplaats komt de aggregaat verhuur in Groningen van pas. Denk bijvoorbeeld ook aan evenemententerreinen, waarop de stroomvoorziening gebruikt wordt om de verlichting van voldoende stroom te kunnen voorzien. Ook kan het aggregaat hier gebruikt worden voor noodsituaties. Denk aan een stroomstoring.

Mogelijkheden bij aggregaat verhuur in Groningen

Venema Verhuur biedt u verschillende mogelijkheden op het gebied van aggregaat verhuur in Groningen. Bekijk onze online catalogus eens, om te zien welke soorten aggregaten wij u kunnen bieden. Het verschil zit hierbij in het formaat en daarmee ook in het vermogen van deze apparaten. Logischerwijs is het sterk van uw persoonlijke situatie afhankelijk, hoe krachtig een aggregaat moet zijn om u te kunnen ondersteunen bij het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Meer informatie over aggregaat verhuur in Groningen

Bent u benieuwd welk aggregaat het beste bij uw werkzaamheden past? Of wilt u meer informatie over aggregaat verhuur in Groningen in algemene zin? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen onze mogelijkheden graag aan u voor, wat het voor u makkelijker maakt om tot een weloverwogen keuze te komen. Wij kunnen u voor vrijwel iedere klus een passend aggregaat bieden. Of u deze nu als particulier, aannemer of organisator van evenementen wilt huren.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.