Aggregaat verhuur Emmen

Voor aggregaat verhuur in Emmen bent u aan het juiste adres bij Venema Verhuur. Venema Verhuur verhuurt al jaren hoogwaardige machines en materialen. Om precies te zijn zitten we al sinds 1965 in het vak. Ons assortiment bestaat onder andere uit aggregaten, geschikt voor kleine en grote projecten. Wij verhuren onze aggregaten aan zowel particulieren als bedrijven. Wilt u ook een aggregaat huren bij Venema Verhuur? Dan kunt u rekenen op een scherpe prijs en een advies op maat. Wij weten als specialist precies wat uw nodig heeft voor uw klus!

Een aggregaat huren in Emmen? bij Venema Verhuur!

Geen stroom op uw locatie? Een aggregaat biedt de uitkomst! Omdat geen enkel project hetzelfde is verhuren wij verschillende soorten aggregaten. Binnen onze collectie vindt u aggregaten in verschillende formaten en met verschillende vermogens. Let bij het huren van een aggregaat vooral op het vermogen. De aggregaat moet natuurlijk optimaal blijven draaien als u aan het werk bent. In onze catalogus staat per aggregaat wat het vermogen is, plus alle andere nodige specificaties.

Bij verhuur bieden we ook transport aan. Als u gebruik maakt van onze transport service, spreken we een duidelijke aflevertijd en afleverlocatie in Emmen met u af. Uiteraard kunt u de aggregaat ook zelf ophalen.

Meer informatie over aggregaat verhuur nabij Emmen

Wilt u meer informatie over aggregaat verhuur bij Venema Verhuur nabij Emmen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website of via telefoonnummer 0598 – 392007. Dit nummer is ook 24/7 bereikbaar voor calamiteiten, mocht er tijdens gebruik iets gebeuren.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.