Aggregaat verhuur Groningen

Professionele aggregaat verhuur rond Groningen

Organiseert u binnenkort een groot evenement? In zo’n geval wilt u er zeker van zijn, dat de stroomvoorziening blijft werken. Een stroomstoring kan de veiligheid van bezoekers van uw evenement in gevaar brengen. Daarbij kunnen onderdelen van het evenement mogelijk niet meer doorgaan, als de stroom uitvalt. Reden genoeg om u goed voor te bereiden! Het huren van een aggregaat kan de oplossing zijn. Een aggregaat werkt niet op stroom, maar op brandstof. Op deze manier heeft u altijd beschikking over elektriciteit. Kies voor de aggregaat verhuur rond Groningen van Venema Verhuur, wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief goed noodaggregaat.

Aggregaat verhuur bij Groningen biedt diverse opties

Op onze website vindt u een compleet overzicht van de mogelijkheden die onze aggregaat verhuur bij Groningen u biedt. Kiest u voor een compact aggregaat om bijvoorbeeld bouwwerkzaamheden uit te kunnen voeren zonder afhankelijk te zijn van de stroomvoorziening? Huurt u een groot aggregaat voor de stroomvoorziening tijdens evenementen? Met een jarenlange ervaring in het aanbieden van bouwapparaten kunnen we u altijd een oplossing aanbieden. Naast onze aggregaat verhuur kan ook het huren van een grote lichtmast interessant voor u zijn. Dit geldt zowel bij evenementen, als bij bijvoorbeeld een verbouwing.

Advies over onze aggregaat verhuur bij Groningen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die onze aggregaat verhuur bij Groningen u biedt? Bent u benieuwd welk type aggregaat het beste aansluit op hetgeen waarvoor u deze wenst te huren? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Kijk ook eens naar de andere bouwapparaten die we te huur aanbieden. Een compleet overzicht hiervan vindt u op onze website.

Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

  • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
  • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
  • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
  • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
  • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
  • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.