Aggregaat huren Sneek

Moeite met het vinden van een geschikte aggregaat? Venema Verhuur weet daar wel raad mee. Ons bedrijf verhuurt aggregaten in alle soorten en maten. In de catalogus kun je verschillende modellen aggregaten vinden. Hun specificaties staan uitgebreid beschreven. De catalogus is te bekijken op onze website.

Transportservice bij huren aggregaat Sneek

In Sneek kun je gebruik maken van de transportservice. Dat houdt in dat mocht je zelf niet in staan zijn om gehuurde spullen te vervoeren, Venema Verhuur dit klusje van je over neemt. Een snelle aflevering op de juiste plaats en op de juiste tijd is daarvan het onvermijdelijke gevolg. De transportservice is professioneel en beschikt over meerdere wagens, zoals een vrachtwagen en een autobus. Ook eigen chauffeurs behoren tot deze uitrusting. Vrachtwagen en autobus Als er iets niet in orde is met de aggregaat, of je stevent af op een probleem, dan is Venema Verhuur je rots in de branding. 24 uur en 7 dagen in de week staan wij voor je klaar. Alles wordt uit de kast gehaald om de klant tevreden te houden, niets is teveel. Deskundig advies en ondersteuning bij installaties behoort ook tot de mogelijkheden. Venema Verhuur weet door jarenlange ervaring exact welke aggregaat geschikt is voor welke situatie.

Contact Venema Verhuur voor het huren van een aggregaat

Het is logisch dat je nu staat te trappelen om nader kennis te maken met de aggregaten van Venema Verhuur. Je wilt natuurlijk ook het kostenplaatje weten. Je kunt telefonisch contact opnemen of via de website. Alle vragen worden beantwoord en het aanvragen van een vrijblijvende offerte kun je ook gerust doen.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.