Aggregaat huren Haren

Heeft u een aggregaat nodig, bijvoorbeeld omdat u met een groot bouwproject bezig bent? Venema Verhuur helpt u graag uit de brand. Wij bieden voor iedere klus het juiste aggregaat te huur aan. Afhankelijk van het doel waar u hem voor nodig heeft, kunt u kiezen voor een minder krachtige of juist een zeer krachtige aggregaat. Het vermogen van de aggregaten loopt uiteen van 4 tot 500 kVA. Wij verhuren aggregaten van de merken Atlas Copco en Honda.

Aggregaten en andere bouwgereedschappen

Een aggregaat huren Haren doet u bij Venema Verhuur. Onze aggregaten lopen op diesel of Euro 95. Heeft u 15 ampère nodig of 700, of iets daar tussenin? Wij adviseren u graag over het type aggregaat dat geschikt is voor uw situatie. Ook voor andere bouwgereedschappen kunt u bij Venema Verhuur terecht, evenals voor de huur van bijvoorbeeld containers, hijsmiddelen of toiletunits. Zo kunt u voor iedere klus over de juiste materialen en machines beschikken, zonder deze aan te hoeven schaffen.

Transport is geen probleem

Als u zelf geen middelen heeft om uw gehuurde aggregaat of andere materialen te vervoeren, dan doen wij dat graag voor u. Wij beschikken over de juiste middelen en eigen chauffeurs om de gehuurde materialen naar u toe te brengen. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Bel ons dan op telefoonnummer 0598 – 392007 of neem contact op door te mailen naar info@venemaverhuur.nl. Wij bespreken graag samen met u wat u nodig heeft en wat de mogelijkheden zijn.

Venema verhuur voordelen op een rij:

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: