Aggregaat huren Groningen

Een aggregaat huren in Groningen doet u natuurlijk het best bij Venema Verhuur. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verhuren van de meest uiteenlopende zaken. Wanneer u elektriciteit nodig heeft op een (bouw)locatie waar dit niet of onvoldoende beschikbaar is, dan kunt u bij ons een aggregaat huren in Groningen. Wij bieden u een zeer complete en vriendelijke dienstverlening wanneer u besluit bij ons een aggregaat te huren in Groningen.

Een uitstekende aggregaat huren in Groningen

Als u bij ons komt om een aggregaat te huren in Groningen, dan bent u verzekerd van een aggregaat van de beste kwaliteit. Wij staan garant voor de optimale betrouwbaarheid van onze verhuurproducten. U kunt bij ons niet alleen een hoogwaardige aggregaat huren in Groningen, maar uiteraard ook tal van andere producten. Hierbij valt te denken aan brandblussers, bouwgereedschap hijsmiddelen, dompelpompen, hogedrukreinigers, compressoren, toiletunits en verlichting. U kunt online een catalogus inkijken die speciaal gericht is op de verhuur van aggregaten in Groningen.

Comfortabel een aggregaat huren in Groningen

Wanneer u een aggregaat wilt huren in Groningen, dan bieden wij u een uitstekende service. Als familiebedrijf houden wij van een persoonlijke aanpak en zorgen wij er graag voor dat het u aan niets ontbreekt. Wij bieden een breed assortiment en verzorgen het transport van de producten. In geval van defecten kunt u gebruik maken van onze 24-uurs service. Wilt u direct een aggregaat huren in Groningen, of heeft u behoefte aan meer informatie? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0598-392007 of te mailen naar info@venemaverhuur.nl. Wij zijn gevestigd in Hoogezand.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.