Aggregaat huren Friesland

Wilt u een aggregaat huren voor een project in Friesland? Laat u eens informeren door Venema Verhuur. Venema Verhuur is sinds 1965 dé verhuurder van hoogwaardige machines en materialen zoals aggregaten, maar ook compressoren, hijsmiddelen, trilplaten, containers, persluchtdrogers, verlichting en bouwgereedschap. Wij verhuren deze machines en materialen in verschillende varianten, geschikt voor ieder type project. Zo zijn onze aggregaten geschikt voor kleine en grote projecten. Venema Verhuur verhuurt aggregaten aan zowel particulieren als bedrijven.

Venema Verhuur voor het huren van een aggregaat huren in Friesland

Een aggregaat geeft u stroom op ieder gewenste locatie in Friesland en is dus onmisbaar als u aan het werk moet op een locatie waar geen stroom tot uw beschikking is. Gaat u ook een aggregaat huren bij Venema Verhuur? Dan voorzien we u graag van een passend advies. Wij bieden namelijk een brede collectie aggregaten en weten als ervaren specialist precies wat u nodig heeft voor uw project.

Venema Verhuur verhuurt aggregaten in verschillende formaten en met verschillende vermogens. Vooral dat laatste is erg belangrijk. U wilt tenslotte niet dat de aggegaat er opeens mee ophoudt als u hard aan het werk bent. Het vermogen staat duidelijk aangegeven bij de productspecificaties. Deze vindt u in onze verhuurcatalogus.

Meer weten over aggregaat verhuur in Friesland?

U kunt ervoor kiezen om de aggregaat te laten afleveren op de gewenste locatie in Friesland. Uiteraard kunt de aggregaat ook zelf ophalen.

Wilt u weten wat Venema Verhuur kan beteken voor uw project in Friesland? Wij denken graag met u mee. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op via ons contactformulier of via telefoonnummer 0598 – 392007.

Venema verhuur voordelen op een rij:

 • Deskundig en vrijblijvend advies
 • Wij transporteren uw gehuurde producten voor u
 • In geval van defecten hebben wij een 24-uurs service
 • Breed assortiment
 • Persoonlijke aanpak
Contactformulier
Ik wil een offerte voor het huren van:
Corona maatregelen

Beste klant,

In verband met het Corona virus willen wij ons graag houden aan de voorschriften van het RIVM en hanteren wij de volgende maatregelen;

 • Wij leveren al onze apparatuur gewoon netjes bij u op locatie. Wel houden wij gepaste afstand en zullen u begroeten met een glimlach in plaats van handen te schudden.
 • U bent van harte welkom in ons bedrijf, echter zullen wij gepaste afstand bewaren.
 • Kom niet onnodig langs, wellicht kunnen wij u ook telefonisch van dienst zijn.
 • Kom indien mogelijk met 1 persoon.
 • Bent u verkouden, heeft u koorts of griepverschijnselen, blijf dan thuis.
 • Mocht u thuis willen blijven bij het plaatsen of ophalen van apparatuur, overleg dan met ons over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar!

Wij danken u voor uw begrip en proberen onze dienstverlening zo zorgvuldig mogelijk te blijven uitvoeren zolang dit kan.