Aanhanger huren Hoogezand

Als u in de omgeving van Hoogezand een aanhanger nodig hebt voor welk project dan ook, dan hoeft u niet verder te zoeken. Venema verhuur is een familiebedrijf waar de klant centraal staat. De reden voor transport is voor elke situatie anders, laat u daarom adviseren door een van onze deskundigen. Vragen over verzekeringen, over welk rijbewijs u voor welke aanhanger nodig hebt of vragen over het laadvermogen, afmetingen en aankoppelsysteem van de aanhanger; wij staan u bij met raad en daad. Een aanhanger huren in Hoogezand was nog nooit zo eenvoudig.

Betrouwbaar verhuur van aanhangers

Venema verhuur is inmiddels uitgegroeid tot een vertrouwd begrip in de verhuur van aanhangwagens. Wij denken met u mee en bepalen samen met u het juiste alternatief, afhankelijk van de klus. Om uw lading (en tevens medeweggebruikers) te beschermen verhuren wij ook afdeknetten: zo kunt u veilig de weg op om uw spullen op een verantwoorde manier te vervoeren. Om diefstal zo veel mogelijk te voorkomen verhuren wij eveneens disselsloten. Daarmee wordt de hele dissel, dus hendel èn kogelgat, afgesloten. Veiligheid staat voorop!

Neem contact met ons op

Ons bedrijf bevindt zich op de Zwedenweg 1, 9601 ME in Hoogezand. Daar kunt u in onze showroom kennis maken met ons en alle producten uit de catalogus. Om voor u de juiste aanhanger te bepalen staan vakmensen klaar die u graag ontvangen. Daarnaast kunt u ons op werkdagen van 07:00 tot 17:00 telefonisch bereiken op 0598 – 392007. Mailen kan natuurlijk altijd, naar: info@venemaverhuur.nl. We staan u graag te woord voor nadere informatie.

Venema verhuur voordelen op een rij:

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: