Aanhanger huren Groningen

Bent u woonachtig in de buurt van Groningen en wilt u een aanhanger huren? Dan bent u bij Venema verhuur aan het goede adres. In ons assortiment vindt u meerdere modellen aanhangers, waar u uit kunt kiezen. Of u nu tuinafval moet wegbrengen naar de stort, een van uw studerende kinderen gaat verhuizen of net een nieuwe inrichting hebt gekocht: bij Venema kunt u in de buurt van Groningen de aanhanger huren die bij u past.

Geschikte aanhanger

Onze open tandemas aanhangers hebben een laadvermogen van tussen de 1500 en 2000 kg. En als u bij ons een aanhanger huurt, denken we natuurlijk ook altijd aan de veiligheid. Daarom verhuren wij ook afdeknetten zodat u de lading netjes kunt afdekken. Daarnaast verhuren wij disselsloten om dieven geen kans te geven de aanhanger te stelen. Mocht u, op wat voor manier dan ook, problemen ondervinden bij de huur van onze aanhanger, dan hebben wij een team van deskundigen voor u klaar staan, 24 uur per dag. U staat er nooit alleen voor.

Contactgegevens

U kunt natuurlijk altijd bij ons langskomen voor advies en om informatie in te winnen. U ziet dan meteen de hoogwaardige kwaliteit aanhangwagens uit de catalogus. Wij staan ook per mail of telefonisch voor u klaar: klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf en geven immer advies op maat. U vindt ons in Hoogezand op de Zwedenweg 1. Telefonisch zijn wij op werkdagen van 07:00 tot 17:00 bereikbaar op 0598 – 392007. Mailen kunt naar info@venemaverhuur.nl

Venema verhuur voordelen op een rij:

Offerteformulier
Ik wil een offerte voor het huren van: